Poduri de Dor la Dănceni cu Galina MALECA, interpretă de muzică populară

Spectacolul muzical cu genericul „Vă cânt dorul de acasă, cu drag la lumea aleasă” s-a derulat la Gimnaziul „Alexandrina Rusu” din s. Dănceni, r. Ialoveni, într-o atmosferă de multă bucurie și împlinire sufletească.

Publicul i-a a aplaudat generos pe valoroșii artiști – protagonista seratei, Galina Maleca, interpretă de muzică populară și invitatul special, Victor Botnaru, Maestru în Artă, lector universitar la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Inconfundabila prezentatoare, care a făcut că evenimentul să strălucească cât mai frumos, Diana Ciugureanu, președinta Uniunii Scriitorilor de Limba Română (USLR), redactor-șef și director al Revistei multimedia Poduri de Dor, a venit și cu o surpriză: titlul de Ambasador al Culturii Românești, conferit de USLR, protagoniștilor seratei și diplome de excelență – Mariei Cordonean, directoarea Gimnaziului-gazdă și Victoriei Butuc-Guranda, primarul comunei Dănceni.

A urmat decernarea diplomelor din partea conducerii gimnaziului și a Primăriei Dănceni.

Sesiunea interminabilă de autografe și fotografii cu admiratorii a servit drept argument viu al farmecului irezistibil și al succesului cântăreței, stabilite acum câțiva ani, în această localitate pitorească.

Remarcăm în acest context, că al treilea an, s. Dănceni s-a transformat într-un centru cultural de toată frumusețea, găzduind Festivalul de Cântec Pascal „Hristos a Înviat!”, acțiune republicană, inițiată, fondată și organizată de Galina Maleca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.