Poduri de Dor cu Vasilisk DONICA, USLR. Moderatoare – Nelly SAMBRIȘ, Consiliul de Administrație al USLR

Atmosfera seratei transfrontaliere literar-muzicale Poduri de Dor cu ieromonahul Vasilisk DONICA. Lansarea volumului de debut literar „Poteci spre ziua a șaptea”, organizat de USLR, în parteneriat cu Revista multimedia a USLR – poduridedor.uslr.md, a fost redată spectaculos în reportajul difuzat de postul public național, Radio Moldova și realizat cu Har, de jurnalista Daniela Gherman.
 
 
Secvența a fost editată video, de autoarea Rubricii TV „Poduri de Dor cu Diana Ciugureanu ,” a Revistei multimedia a USLR:
 
 
Scriitorul Vasilisk Donica VD, protagonistul evenimentului de suflet, moderat magnific, de Nelly Sambris, poetă,  jurnalistă, prezentatoare TV și  radio, Redactor-șef al publicației glasul.md, avea să mărturisească după memorabilul eveniment, pe rețelele de socializare: 
 
„Astăzi, am avut parte de trăiri intense alături de oameni deosebiți, care au venit să-mi fie alaturi la un eveniment unic – lansarea volumului „Poteci spre ziua a șaptea”.
Sloganul evenimentului, ,,Ce bun e Dumnezeu cu noi…”, întru totul a fost potrivit.
 
O adevărată activitate transfrontalieră, organizată de Uniunea Scriitorilor de Limba Română, cu președinta Diana Ciugureanu și moderatoarea extraordinară, Nelly Sambris , cărora le mulțumesc enorm!
 
Mulțumesc mult și celorlalți participanți, care și-au împărtășit gânduri bune despre ceea ce au descoperit în acest modest volum.
 
Nu pot să nu menționez formațiile ce au evoluat cu numere artistice de colinde dând evenimentului nuanțe de sărbătoare măreață, ce ne stă în prag, mângâind sufletele ascultătorilor, făcându-i să zboare cu gândul spre casă, copilărie, părinți, bunici.
 
Alături, la eveniment au fost: 
Ce bun e Dumnezeu cu noi…
 
Vă mulțumesc mult tuturor inclusiv celor din culise și gazdei Biblioteca Municipală ,,B.P. Hasdeu”!
 
 
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.